Selecteer een pagina

Wandel en fietsroutes

Op vijf minuten fietsen van de stad, bevindt zich het grote buitengebied het Hoge Boekel. Dit is het natuurgebied om het landgoed heen. Het is een typisch Twents coulisselandschap, dat wel eens de tuin van de stad genoemd wordt. In het Hoge Boekel lijkt de tijd stil te hebben gestaan, de oorspronkelijke kenmerken zijn hetzelfde gebleven. Hier kun je van genieten op de verschillende fiets- en wandelpaden. Het Hoge Boekel is een bijzonder natuurgebied, wat we graag willen behouden. Houd je daarom aan de regels zoals aangeduid op de diverse borden in het gebied. Hier vind je de verschillende fietsroutes die toegankelijk zijn voor recreanten.

Fietsroute Rondje Enschede

Waar de bebouwing van Enschede ophoudt en het buitengebied begint, ligt een bijzonder gevarieerd landschap met diverse wandel- en fietsroutes. Één van de tientallen beleef- en beweegpaden van Enschede is Rondje Enschede.

Route downloaden

Wandelroute Tip

Het Hoge Boekel is een typisch Twents coulisselandschap, met unieke karakteristieken. Het gebied is een prachtige lommerrijke plek om te recreëren, en staat bekend om haar prachtige wandel- en fietsroutes.

Wandelroute groen >

Wandelroute oranje >

©2018 Landgoed de Hooge Boekel. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.